Menu

5/14/2012

Yeni Çiçek Kokuları / New Floral Perfumes

Güneşli yaz günlerine yaklaşırken hepimizin vücut enerjisi yükseliyor, ve bu noktada bahar yorgunluğu başlıyor. Eminim, bu güzel kokulu post'umu okuduktan sonra, ofiste sıkışıp kalanlar bile biraz kendilerini bu yorgunluktan uzaklaştırıp,  yeni kokuların tadını çıkartabilecek. Evet başlıyoruz! :)

As we're inching toward sunnier days and the temps are rising, everyone seems to have spring fever. Even if you're stuck in the office, one spritz of these floral scents will have you instantly thinking spring. Ok, let's begin! :)

1-) BCBG MAX AZRIA
Eğer  meyve kokulu  parfümlerden hoşlanıyorsanız, parfüm kolleksiyonunuza  BCBG MAX AZRIA'yı  eklemek isteyeceksiniz. Parfümün içeriğinde, yabani çilek, siyah kiraz gibi biraz şekerli kokular, üst notalarında ise yasemin, zambak, gül ve menekşe gibi net kokular kullanılarak tamamen sofistike bir karışım elde edilmiş.
If you're a fruity floral kind of girl, you'll love adding BCBGMAXAZRIA to your fragrance collection. It starts out a little sweet with notes of kir royal, wild strawberry, and black cherry, but jasmine, lily, rose, and violet make the drydown perfectly sophisticated.


Hafif ve taze, L'Eau de Chloé, Chloe'nin ikonik kokusunun yeni bir yorumu. Parfümde, greyfurt ve şeftali notaları, gülyaprakları ve doğal gül suyu ile birleştirilmiş, üst notalarında ise keskin sedir ağacı, paçuli ve amber kullanılarak imza atılmış.

Light and fresh, L'Eau de Chloé is a new interpretation of this iconic scent. Notes of grapefruit and peach intermingle with rose petals and natural water of rose, while cedarwood, patchouli, and amber add an earthy appeal that's perfect for summer.

3-) Ferragamo Signorina

Yeni Ferragamo Signorina tamamen şık kızların kutlaması olarak tanımlanıyor. Zaten şişe tasarımına bakıldığında ne demek istenildiği kolayca anlaşılıyor. :)

The new Ferragamo fragrance Signorina is described as a celebration of chic girls..As we looked at the parfume bottle, its enough said I think! :)

4-) Coach Summer Edition

Eğer her sezon parfüm değiştirmeyi seviyorsanız, ve farklı kokular denemekten hoşlanıyorsanız, o zaman sınırlı sayıda üretilen Coach Yaz serisi denemenize değer! Bu yeni koku çiçekler, ve fresh mandalina kokularını içeriyor.
And if you like changing things up and having a different scent each season, then you probably love that the limited edition summer scents just started to hit the fragrance scene. I like Coach Summer Edition for its blend of dewy florals and refreshing mandarin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...