Menu

2/29/2012

MAC'in Marilyn Monroe Kolleksiyonu / MAC collection with Marilyn Monroe

MAC Marilyn Monroe Koleksiyonu ile birlikte geliyor. Marka, Lady Gaga, Miss Piggy ve Nicki Minaj'dan sonra Marilyn Monroe'ya saygı kolleksiyonu hazırlamaya başladı. Hiç kuşku yok ki hala gösterimde olan "Marilyn ile bir hafta" filminden esinlenilerek bu fikir ortaya çıkmış. 

MAC Marilyn Monroe koleksiyonu göz farı, ruj, oje ve eyeliner dahil 30 limited edition makyaj ürünlerinden oluşuyor. Marilyn  Monroe genellikle nötr göz farı, siyah eyeliner ve kırmızı ruj kullandığından bu öğelerin kolleksiyonda ağırlığı olacağını düşünüyorum. Tek kötü haber bu kolleksiyon için  biraz beklememiz gerekiyor.Çünkü ürünler Ekim ayından sonra satışa sunulacak. Ben kendi adıma Marilyn'i Marliyn yapan meşhur kırmızı rujları ve de Marilyn'li ürün ambalajlarını çok merak ediyorum.

--> MAC comes with Marilyn Monroe Collection. After Lady Gaga, Miss Piggy and Nicki Minaj, now MAC makeup collection  pays homage to Marilyn Monroe. After the movie "My Week with Marilyn", the makeup brand inspired by her.
 The MAC Marilyn Monroe collection consists of 30 limited edition makeup products, including eyeshadow, lipstick, nail polish and eyeliner. Marilyn always wore neutral eyeshadow, black eyeliner and red lipstick. With this makeup items would you be able to make Marilyn look. Unfortunately we have to wait for the collection, because it is only in October from the shops. I can not wait for the items for sale. I am very curious about the packaging of the products and red lipstick.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...