Menu

2/29/2012

Onları Terk Etme'yin! / Don't Leave Them!

HAYTAP- (Hayvan Hakları Federasyonu), Türkiye’de doğanın, çevrenin ve hayvanların haklarının korunması için bu konuda aynı görüş birliğinde olan derneklerin bir araya getirmiş olduğu ilk federasyondur.HAYTAP, ülke genelinde hayvanları koruma derneği adı altında kurulan sivil toplum kuruluşlarının tek bir çatı altında birleşerek oluşturduğu, hayvan hakları konusunda bir hayli geride olan ülkemizde gerçekten birşeyler yapmaya çalışan platformdur. HAYTAP'ın amacı sokaklarda kedi köpek beslemek değil, sokak hayvanlarının rehabilitasyonundan bizzat sorumlu olan yetkililerin görevini yapmasını sağlamaya çalışmaktır. Bizler de insan olarak hayvanları korumak için bilinçlenmeli, bu örgütlere destek olmalıyız.

HAYTAP sitesi incelemek isteyenler tık tık  HAYTAP ORG.Ayrıca hayvan barınaklarına yardım için haytap shop adı altında bir adres de oluşturmuşlar. HAYTAP Shop için tık tık : Haytap Shop Burada barınaklara yardım altbaşlığı tıklandığında istediğiniz bir mama vs ihtiyaç sizin adınıza barınağa gönderiliyor. Duyarsız olmayalım ve elimizden geldiğince yardım edelim.

HAYTAP-(Animal Rights Federation) is the first federation of Turkey, gathering all associations having the same opinion on  this issue for the protection of the nature, the environment and the animal rights.
In order to raise awareness among the people on the violation of the rights of nature in which we are living and animals, to avoid the violations, our Federation open trials at the courts as much as it can with its power. To view the internet site of HAYTAP, click click HAYTAP . And if you wanna donate/ help animal shelters click the link Haytap Shop and purchase animal food for to send nesessary shelters around Turkey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...