Menu

9/04/2012

Zara Sonbahar 2012 Ayakkabılar / Zara Fall 2012 Shoes

Bir kadın için tek  su götürmez bir gerçek var ise o da hiçbir zaman fazla bir çift ayakkabısı olmayacağıdır :) ve bu kesinlikle bir gerçektir. Ne kadar ayakkabımız olsa da hiçbir zaman bize yeterli olmaz. Zara yine bu zayıflığı unutmamış ki yeni sezonda muhteşem bir kolleksiyonla geliyor. Kesinlike modellerden tatmin olacağınıza eminim, zira modayı sıkı takip edenler, modelleri görünce, bir çok pahalı markanın modellerine benzer modellere rastlayacaklar. Marka, rahat babetlerden seksi bot ve çizmelere kadar rahat bir kolleksiyonu bizlere sunuyor.
Peki kolleksiyonda neler var? Saçaklar? Evet! Hayvan baskılar? Evet! Parlak renkler? Evet! Naturel renkler? Evet! Tamam, o halde  stilmiz ne olursa olsun, marka soğuk kış günleri için herkese yönelik ayak dostu modellerle cevap vermiş.
 
If there is one incontestable truth when it comes to a girl's sartorial need is that she can never have too many pairs of shoes. That's a fact! And Zara seems to totally understand this and brings, once again, able to satisfy all our cravings. I'm sure you will like all models, also if you are fashionista, some models will come familiar a lot, cause they are like to models of famous brands. :) From comfy flats and sexy heels to cozy boots, the famous Spanish retailer has us covered this season.
 
Fringes? Yes! Stud ? Yes!! Animal prints? Yes! Brights? Yes! Neutrals? Yes! Okay, so, whatever your style and desires, Zara's designs has the perfect foot-friendly answer to see you through this chilly season.
 











 

2 yorum:

  1. Zara saolsun ulasilmasi cok zor markalarin modellerini ulasilabilir hale etiriryor. Bu da onun koleksiyonunu cezbedici hale getiriyor cunku trend parcalarin en carpicilarini gormus oluyoruz. Cizmelerin yer aldigi fotoda sagdaki cizmenin de Givenchy'nin son zamanlarda patlayan cizmesine ne kadar benzedigini goruyoruz.

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bu resimlerde yok, ama mağazalarda dikkat ettiysen Charlotte Olympia'nın imza sarı altın platformlu modelleri de mevcut. Aynı zamanda resimdeki kırmızı zımba detaylı bot da bu sezon Miu Miu nun modelinin bir benzeri.. Dikkatli fashionistaslara bayılıyorum... yorum için tşkler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...