Menu

8/10/2012

Zara August 2012 Lookbook

Soğuk günlerin geri gelmesine az kaldı. Eğer bu günlere hazırlanırken değişik fikirler arıyorsanız Zara Ağustos 2012 bültenine göz atmanızı tavsiye ediyorum. Zira, bu sene gerçekten müthiş kombinlerle bizi karşılayacaklarının sinyali bu bülten ile açıkça belirtilmiş.
Yeni Zara kreasyonunda  hat işlemeli bluzlar ve etekler incilerle, hırkalar baskılı metal pullar ile, uzun kollu üstler ise aplikelerle süslenmiş. Bunun yanında harem pantolonlar, jeanler, body trikolara bolca yer verilmiş.Sezonun sürprizi yanları altın işlemeli pantolonlar ve zımba detaylı blazer, mont ve ceketler,deri peplum detaylı elbiseler ve tüy aksesuarlı etekler olmuş. Bunun yanında Zara'da bizleri yılan derisi kovboy çizmeler ve muhteşem aksesuar da bakliyor. İsterseniz, şimdi biraz modellere göz atalım.! :) 


Oh, we hardly wait for chilly days to arrive.If you are searching for a little inspiration for your combos, just have a nosey at the latest Zara August 2012 loobook! You'll certainly find something to suit your style! Check it out and choose your fave.
The new Zara line features embroidered blouses and skirts with pearls, printed sequinned cardigans, long sleeved tops with caviar appliqué, harem pants, jeans, jersey knitwear, asymmetric tees, pants with gold side trim, blazers with spikes on the shoulders, jackets and coats, dresses with leather peplum, skirts with tie dye feathers, snakeskin cowboy ankle boots, and loads of covetable accessories.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...