Menu

8/06/2012

Kate Moss ile Mango Sonbahar / Kate Moss for Mango Fall 2012 Campaign

Kate Moss'u  bugünlerde birçok farklı reklam kampanyalarında görüyoruz. Tanınmış markalar yeni sezon kampanyalarında onun karizmasından yararlanmak için adeta yarışıyorlar. Salvatore Ferragamo, Rag &Bone, Liu Jo son olarak Kate Moss'u kullandılar. Son olarak Mango, ilkbahar/ yaz 2012 kampanyasında verimli çalıştığı Kate Moss ile Sonbahar 2012 döneminde de devam kararı aldı, ve yine herzamanki muhteşem Kate Moss kareleriyle yeni kreasyonunu görücüye çıkardı.
Marka, yeni sezonda yağmurlu günler için  basit ve parlak kombinlere yer vermiş. Çok çeşitli tarzlara yer veren markanın en dikkat çekici noktası kadınsı çizgiler yanında erkeksi hatları da çok sık kullanmış. Bunun yanında hayvan desenleri, bilekte botlar, kolyeler ve kemerlerle eğlenceli tasarımlara da yer vermiş.  Rahat giyimde ise yine  bol miktarda denimler kullanılmış. İsterseniz, kampanya fotoğraflarına bir göz atalım.


Kate Moss sure gets a lot of exposure nowadays. Fashion labels are doing their best to tap her into their new season campaigns, so she has her hands full. Salvatore Ferragamo, Rag & Bone or Liu Jo Jeans have already benefited from the model's charisma and the ad campaigns for the season are just beginning. Kate has also chosen to continue  relationship with Mango that started with the spring/summer 2012 campaign and has returned for the Fall 2012 campaign.
For rainy days, the brand maintains its simple and brilliant style perspective offering intuitive combos. With a variety of style suggestions for the new season, some tackling gorgeous feminine vibes while others opting for boyish touches.Also  we can find fun pieces in the hottest trend of the season: animal prints,ankle booties, discreet necklace and belts as accessories as well as casual alternatives, denim cannot be forgotten.Now lets check out the models.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...