Menu

8/15/2012

Haftanın İkonu: Kate Middleton / Weekend Icon: Kate Middleton

Kate Middleton muhtemelen şimdiye kadar en çok bilinen, en özellikli moda ikonlarından biri. Tabii ki sadece medyanın abartması nedeniyle onu sevmiyoruz, onun tarzı, kusursuz zarifliği de onun insanlar tarafından bu kadar çok takdir görmesini sağlıyor. Sadece resimlerine bakıp, giyiniş tarzından karakterini belli edebiliyor. Kate Middleton tarzı, kesinlike zamansız, feminen, elegant kadın olmak ile eşdeğer. Ayrıca kıyafetleri ile sık sık kullandığı  gösterişli şapka aksesuarlarıyla kalabalıklar arasında parlamayı kolaylıkla başarıyor.
Peki Kate'in stilini analamak ve onun gibi giyinmek için bazı ipuçlarını öğrenmek istemez misiniz?  Kate Middelton'un stilindeki en önemli üç unsur ve esin kaynaklarını öğrenmek için şimdi yazımı okuyun. :)


Kate Middleton is probably the most well-known of all the Fresh Fashion Icons we’ve featured thus far. Of course, we’re not featuring Kate due to the media hype – we’re in love with her impeccable sense of style. You can tell just by looking at her photos that the girl knows how to dress! Kate’s outfits are timeless, feminine and perfectly tailored. In addition, she always lets a little whimsy shine through with her use of elaborate hair accessories.
Want to see more of Kate’s style and learn some tips on how to dress like her? Read on to find out the three elements of Kate’s style, as well as some outfits for inspiration:

1-) Prim & Polished

Bir yardım organizasyonuna veya kraliyet etkinliğine katıldığı zaman Kate Middleton her zaman  sade ama bir o kadar da şık, mükemmel elegant kıyafetler seçiyor. Muhafazakar kesimli elbiseler, kuşaklı montlar ve takım elbiseler , çok kısa olmayan etekler ve buna eşilk eden opak çorapları giymeyi tercih ediyor.

Whether she’s attending a charity function or preforming royal duties, Kate always chooses outfits that are chic and polished to perfection. She opts to wear fitted, yet conservative pieces like belted coats, skirt suits and opaque tights.




2-) Casual Elegance



Kraliyet etkinliklerine katıldığı  zamanlarda, Kate Middleton'un günlük görünümünü oldukça  sade ve basittir. Genellikle  kot pantolon giymeyi  ve üzerine klasik bir üst veya basit bir günlük elbise giymeyi tercih ediyor. Kıyafetleri her ne kadar sade olsa da yine de zerafeti elden bırakmıyor.
When she’s not attending royal events, Kate’s everyday look is fairly low-key. She’s usually seen wearing jeans and a classic top or a simple day dress. Her outfits are very unfussy, but still give off an elegant vibe.



3-) Unique Hair Accessories & Hats


Ne olursa olsun , Kate genellikle ayrıntılı bir şapka veya saç aksesuar kullanmayı çok seviyor. Bu onun kişisel tarzı ve giydiği her bir kıyafeti bu aksesuarlarla ekstra cazibeye sokmayı biliyor.

Whatever the occasion, Kate is usually spotted wearing an elaborate hat or hair accessory. These one-of-a-kind pieces reflect Kate’s personal style and give a little extra oomph to every fabulous outfit she wears.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...