Menu

8/20/2012

Sonbahar Ayakkabı Trendi 1: Slippers / Fall Shoes Trend 1 : Slippers


Her kızın gardrobunda mutlaka zor anlarda yardıma koşacagı bir çift düz- babet ayakkabısı vardır. Bu kurtarıcı ayakkabılar her an giyilmeye hazır hepimizin en sevdiği rahat ayakkabılardır. Genelde, babet modelleri sık sık değişmez, sadece markaya göre modellerde değişiklik olur. Fakat bu sezon düz ayakkabı trendleri de modadan nasibini alıyor, ve popüler trendlerle hayatımıza girmeye hazırlanıyorlar. Balerin modeller, loaferlar, oxford modelleri derken Sonbahar 2012de Slippers dediğimiz yeni bir trend ile karşı karşıya kalıyoruz. Slippers'ları giymek tamamen kolay, aynı ev terliği gibi rahat. Modeller basit, fakat tasarımcılar öyle alternatiflerle karşımıza çıkıyorlar ki hepsi bir "it" olma yolunda yarışabilir. 10 farklı tasarımcının 10 farklı model  Slippers ayakkabılarını görmek için okumaya devam edin :)

Every girl needs a good pair of flats in her wardrobe that are comfy, easy to wear, and go with almost anything. Popular styles of flats do fluctuate, though not as frequently as other trends. We have all seen – and more than likely own our fair share – of ballet flats, oxfords, and loafers. But there’s a new flat in town, which truly encompasses all the elements that a go-to flat should. Smoking slippers are completely comfortable, incredibly easy to wear, and – thanks to varieties of different designers creating varieties of different colours and styles – they can go with almost anything. They are a little more androgynous than ballet flats, and a little simpler than oxfords and loafers. Read on to see 10 different designers who have jumped on the smoking slipper bandwagon in their own unique ways.


1. Charlotte Olympia



2. Miu Miu



3. Christian Louboutin


4. Marc by Marc Jacobs



5. Jimmy Choo


6. Aldo

7. Brian Atwood


8. Del Toro


9. Prada


10.  Alexander McQueen


2 yorum:

  1. 1,2 ve 8 numaralar cok basarili. Aslinda bu trendte ben fast fashion markalarinda en az tasarimcilar kadar iyi isler cikardigini dusunuyorum. İstanbulda olsam hemen topshop a giderdim ama izmirde yok.

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Topshopa hiç gerek yok, 8 numaralı kuru kafa modelin benzeri Zara'da var.. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...