Menu

5/15/2012

Yaz Sandaletleri / Summer Sandals

Anthropologie, $78


Sonunda botları bırakıp, yazlık sandaletleri ortaya çıkarma vakti geldi. Oh lalala! Tabi bu aynı zamanda düzenli pedikür ve rengarenk ojeli ayaklar da demek oluyor. :)
Yazlık sandaletler bu sezonda da parıldayarak geri dönüyor. Chloé'den Cole Haan'a bir çok tasarımcı yine yazlık kolleksiyonlarına birçok modelde sandaletler eklemiş. Bu sene gözlemlediğim, genel olarak nude dediğimiz, doğal tonlar ve işlenmemiş deriler kullanılmış. Sizlere aşağıda Lanvin'den, Acne'ye birçok değişik model hazırladım.. O halde başlayalım!...

It’s finally that time of year where I can put away my boots, and get out my summery sandals and flip flops. Oh lalala! Which means it’s also time for pedicures with pretty colorful  polishes on toes. :)
Sandals sans sparkles are making a comeback this season with many designers, from Chloé to Cole Haan, favoring a mix of muted colors and untreated leather to make easygoing summer slip-ons. Here, you would find versions changing from Lanvin, Acne and Madewell etc. and now let's begin our tour! :)

Kate Spade $275; Topshop $50; Zappos $69; and ASOS $35.

Cole Haan Air Catalina $126

Nine West $79
Madewell, $128

Chloé, $675

Loeffler Randall, $175

Rag & Bone, $295

Lanvin, $670

Aldo, $60

3.1 Phillip Lim, $395
Marni, $525


And off course for children from Disney :) Each $7.50


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...