Menu

5/31/2012

Zara - Haziran 2012 / Zara Lookbook June 2012

Sonunda havada yaz mevsimini hissetmek harika! Ve bu havada incecik, rahat kıyafetler giyebilmek inanılmaz!Hala yazlık dolabınızı güncellemediyseniz, Zara'nın Haziran kolleksiyonuna bir göz atıp, her bir parçanın  tadını çıkarmanızı öneriyorum.
Zara, bu sezon için günlük hayatta kullanabileceğimiz, ve tekrar tekrar giyebileceğimiz , çok yönlü, çok şık parçaları geniş bir yelpazede birleştirmiş. Koleksiyon masküler veya süper-kadınsı, masum beyaz ve siyah,  hayvan baskıları ve cesur renkleri barındırıyor. Kolleksiyonu daha detaylı görmek için aşağıya bakmanız yeterli olacak :)

It is great to finally feel summer in the air! And it is even more amazing to start wearing breezy, incredibly comfy combos! If you still haven't updated your sunshine wardrobe, have a looks at Zara's warm-weather collection, and  rock with these  pieces
Zara has the perfect solution for you this season bringing a wide range of versatile and super-stylish pieces that work for real life and can be worn over and over again. Collection includes both mascular or super-feminine, timeless white and black or inducing animal prints and bold colors. To see them in detail, check them out below! :)
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...