Menu

5/29/2012

Chanel Güneş Gözlükleri 2012 / Chanel Sunglasses Collection 2012

Güneş yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı, sıcak havalar kapımıza bu kadar yaklaşmışken yapmanız gereken harika görünmek için yapılacak bir kaç detay... Aksesuarlar kesinlikle  bütünü tamamlayan en önemli detaylardır, ve bu sezon da fark yaratacak detaylar tercih ettiğinize emin olun.Chanel 2012 güneş gözlük kolleksiyonun  görüntünüze ayrı bir hava katacağını size şimdiden söyleyebilirim.
Chanel , 2012 kolleksiyonu için super model Linda Evangelista ile çalışmış. Sekiz farklı modelden  oluşan kolleksiyon kesinlikle fanatiklerini cezbedecek. İsterseniz, daha fazla oyalanmadan yeni sezon modellere bir göz atalım, ve kendimize en uyan bir tanesini seçelim, ne dersiniz? :) Bu arada benim favorim ilk model parliament mavi olan :)

The sun is up, the weather is warm and all you need to do is make sure you look fabulous. Accessories are definitely the details that will make a difference this summer season, so make sure you choose to play with the hottest accessories of the season. This season complete your stylish look at the same time with Chanel's super stylish sunglasses
The eyewear campaign for the label  used supermodel Linda Evanghelista for
Chanel opted to unveil 8 super trendy designs made to impress its fans, now lets time for browsing through the new season sunnies and pick your best match! By the way , my favorite is the first, dark blue model :)

 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...