Menu

5/01/2012

Bu Hafta Gözüme Takılanlar / Popular Trends of This Week

1-) Kate Spade ‘Pool Party’ Clutch

Kate Spade "Havuz Partisi" clutch: süper eğlenceli, tamamiyle yaz, deniz, havuz ve partileri anımsatan bir model olmuş. Kesinlike çok çok güzel, bayıldım :) İlgilenenler; fiyatı $278 olarak belirlenmiş.

Kate Spade “Pool Party” clutch: so very adorable not to mention a super-fun, smile-inducing summer statement piece.Love it! :) For the one who interested, price is set as $278.



Nike bu sevimli aqua renkli, puantiye ayakkıbları "çok yakında" diyerek sitesinde tanıtmış. Ne kadar bekleyeceğimiz ilgili bir bilgi ne yazıkki belirtilmemiş. Şahsen ben yakından görünüşünü çok merak ediyorum. Bakalım, nasıl bekleyeceğiz? :)

Nike tells us on its MadebyNike website that these cute aqua-colored, polka-dot kicks are “coming soon. They looked so sweet,  and personally I really wonder how they look like. Unfortunately, It's not stated when we will  reach them. I wonder, how will we wait to see them! :)


Puma, bir balerinin atletik siluetini yansıtan müthiş sevimli "Lily Ballet" adlı bir kolleksiyon yaratmış. Marka, yazın güneş altında, rahat ayakkabılarla eğlenmek isteyenlere birbirinden neşeli renklerde buluşturuyor. İlgilenenlere, fiyatı $75 olarak belirlenmiş.

Blending its athletic heritage with the silhouette of a ballerina, the newly launched “Lily Ballet” by Puma is the perfect shoe for some fun in the sun. The collection consist in summery bright colours and its price set as $ 75.


Nora Kogan'ın yeni bileziğine bir bakın. "Matchstick- Kibrit" adını verdiği bilezik kesinlikle çok farklı ve çok özel. Tamamiyle el yapımı olan model $168 olarak fiyatlandırılmış.

Look at the new" Matchstick" Bangles of Nora Kogan.They look so different and hot! It comes in golden brass with hand-painted enamel at the tip. Price is set as $168.


Sizlerle bir favori modeli daha paylaşmak istiyorum
Daha fazla Nora Kogan modelleri görmek isterseniz, buraya Tık tık Nora Kogan Jewelry

I wanna share one other favorite model of mine.
For more Nora Kogan, Click clik , Nora Kogan Jewelry





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...