Menu

5/26/2012

CHANEL Bombay Express Summer 2012 Collection

Chanel  bu yaz yeni çıkaracağı sınırlı sayıda makyaj koleksiyonu için  altın Bombay'ı hedef aldı. Temmuz ayında  lanse edilmesi beklenen Chanel Bombay Express 2012  kolleksiyonu altın tonlarının ışıltısı ile bezenmiş yüz, kömür karası gözler ve mat, doğal tonlarda dudakları destekliyor.
Chanel sets this summer destination for its new limited edition makeup collection to golden Bombay. Expected to be launched on June 2012, Chanel Bombay Express Summer 2012 Collection features golden and black charcoal shades for face and eyes and nude colors for lips.
 
 

Chanel Poudre Compacte
Bu koleksiyonun yıldızı Chanel'in müthiş hint etkilerini içerisinde barındıran Kompakt Pudra. Ambalajı göründüğü gibi sade, şık ve Hint etkilerini barındıran muhteşem desenden oluşuyor. Chanel yeni serisinde, gözler için , parlak, yoğun bir göz farı bulunuyor. Bu göz farı kalıcılığı yanı sıra, gözlere Hint çekiciliği ve gizemini katıyor.

The star of this collection is the exclusive creation Compact Powder in Route des Indes de Chanel with a beautiful design with Indian influences.To complete the style of the collection Chanel introduced a new shimmery black eyeshadow powder which you can use to give your eyes a mysterious, seductive allure
Illusion d'Ombre Long Wear Luminous Eyeshadow
Joues Contraste Powder Blush

Rouge Coco Shine

Le Vernis "Diwali"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...