Menu

4/04/2012

Marc Jacobs Makyaj Kolleksiyonu Geliyor / Marc Jacobs to Create Make up line

Marc Jacobs
Sizleri bilmiyorum ama Marc Jacobs benim favori tasarımcılarından biridir. Gerek kendi adını taşıyan markalarındaki tasarımlar, gerek Louis Vuitton için tasarladığı ürünler beni hep hayran bırakmıştır. Kesinlikle geç bile kaldığına inanıyorum ama sonunda Marc Jacobs giyim, çanta , ayakkabı ve parfümden sonra kendi makyaj kolleksiyonu için hazırlıklara başlamış. Sephora ile ortaklaşa yürütmeyi planladığı proje henüz tasarım aşamasında olmasına rağmen beni şimdiden çok heyecanlandırdı.
Tam olarak nasıl ve ne zaman bilgisi verilmesede, haber şimdiden moda dunyasını hareketlendirdi. Marc Jacobs,  WWD'ye (Women Wear Daily)verdiği  roportajda Sephora ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiğini belirtmiş. Bizlere de heyecanla  bu kolleksiyonu beklemek kalıyor. :)

 
  I do not know your thoughts about Marc Jacobs, but he is one of my best designers whom I love to follow. I admire not only his own brand collections but also his designs for Louis Vuitton make me excited. Personally I think he is so late for creating make up line but at last after clothes, bags, shoes and perfume, he started to work for the collaboration with Sephora to create  his first makeup collection.
 When and how  Marc Jacobs makeup  will be available, is not yet known. For the designer says that the project is still in its infancy. "We are now defining what Marc Jacobs cosmetics will be, what it will say and how it will distinguish. That will take some time, but the first meeting went well, "stated Marc Jacobs to WWD( Women Wear Daily)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...