Menu

3/02/2012

4 Farklı Eyeliner Sürme Tekniği / 4 Eyeliner Look Tips



Eyeliner benim favori makyaj ürünlerimden biridir. Tabii eyeliner uygulamak göründüğü kadar kolay değildir. Aşağıda size 4 eyeliner sürme tekniğini bulacaksınız. Hangisini seçeceğiniz size bağlı. :) 

The eyeliner is one of my favorite makeup products. Of course there are different ways to apply eyeliner and it's not easy as seen from here. Below you will find 4 eyeliner looks. Offcourse it's up to you choosing which style is perfect for you.

Doğal görünüm  /  Natural Look
 Hepimizin en çok uyguladığı stillerden birisi bu.  Doğal bir görünüm için, göz kapaklarınızın üzerinde sadece bir çizgi çizmeliyiz. Eğer geniş gözlerimiz var ise  ve onların daha küçük görünmesini istiyorsanız gözkapağı boyunca bir çizgi çizin.Tam tersi eğer çok küçük gözleri var ise ve onları daha büyük göstermek isterseniz, eyeliner'ın ortadan başlayıp dışarıda bir çizgi ile bitirmemiz gerekir.
This we all know anyway? For a natural look, you make only a line on your eyelid. If you have wide eyes and they seem to want smaller, draw a line across your eyelid. If you have very small eyes or your eyes will make it look bigger, start in the middle and finish with your line on the outside.

Kedi Gözü / Cat Eye
                                                                                        
Kedi gözü stili sizin farklı ve dikkat çekici görünmenizi sağlar.Bu görünüm için gözünüzün altında ve üstünde bir çizgi çizmeniz gerekir. Yalnız önemli bir noktayı vurgulamak istiyorum kedi gözü gözleri olduğğundan daha küçük gösterir. Kısaca, küçük gözlü bayanların pek tercih etmemesi gerekir.

Cat Eye style provides a charming and different looking for whom apply this. For this style you have to draw a line at the top and bottom of your eye and thus create small eyes.In short, its better not to be preferred by small eyes ladies.


Kleopatra / Cleopatra
                                                        
Kleopatra stili eyeliner biraz aşırı bir seçim olsa da kesinlikle sizi farklı ve dikkat çekici kılar. Bu görünümü elde etmek için gözünüzün alt ve üst kısmına resimde göründüğü gibi uzun bir yay çizmeniz gerekir.
Cleopatra-inspired eyeliner is a bit extreme, but sure it definitely attracts attention and make you look different.  . Recognizable for this look  you have to draw a long arc to the top and bottom of your eyes.


Yumuşak / Soft
Yumuşak bir görünümü, gözünüzün sonunda küçük bir yay çizerek elde edebilirsiniz. Bu stil ile hem doğal hem sade olabilirsiniz.Benimde tercihim bundan yana. Günlük kullanım için ideal! :)
 For a soft eyeliner look you have to make small bow at the end of your eye. With this style you wll not only look elegant but also so natural. I think it's best for daily use! :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...