Menu

3/04/2012

Yeni Favorim "Pinterest" / My new Favourite "Pinterest"












Facebook, Twitter, Google+  derken hayatımıza bir sosyal paylaşım sitesi daha eklendi. #Pinterest, yani Pin it your interest. Mantığı çok basit! Her kayıtlı kullanıcının bir panosu var ve panoları kategorilere ayırarak beğenilerizi paylaşıyorsunuz.Mesela  modayı,sevdiğiniz kitapları, yemek tariflerinizi, düğün hazırlıkları için oluşturduğunuz kataloğu, web portföyünüzü ve aklınıza gelebilecek daha birçok şeyi  burada paylaşabilirsiniz. Web tarayıcınıza ekleyeceğiniz “Pin It butonu sayesinde de web sayfalarını gezerken önünüze çıkan içerikleri anında arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Pinlediğiniz içerikler anında panonuzda seçtiğiniz kategoride yayınlanır. En önemli özelliklerinden bir tanesi de üye olduktan sonra size ilgi alanlarınızı sorması ve ana sayfanızda bu doğrultuda bir akışın olması. Beni #Pinterest'te takip etmek isterseniz, Tık Tık ! 
 
Pinterest'in ulaştığı düzey ile ilgili Mashable'ın araştırmasını sizinle paylaşmak istiyorum. Eminim bu son sosyal platformla ilgili dataları görünce teknolojinin hızına bir kere daha şaşıracaksınız! :)

Out of Facebook, Twitter, Google + , a new social platform had been added to our lives. #Pinterest; ie, Pin It  Your Interests. The logic is very simple! Each registered user has different types of boards and share their likes through these categorized boards. For instance, you can share your favorite fashion news or pics, favorite books, cooking recipes, wedding preparations, and many  more things that attracts your attention. With  adding  "Pin It" button to your Web browser,  you can pin whatever you like when scrolling  through. Selected categories of content are published instantly on your board.  The most important  feature of Pinterest is that you would be asked for your interests and after that stream your home page in this direction. To follow me at #Pinterest, Click, Click!

I wanna  share about the " Mashable's" study about Pinterest. I'm sure you will again be surprised about the speed of technology! :)

Source "Mashable"
Source "Mashable"
Source "Mashable"
Source "Mashable"
Source "Mashable"



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...