Menu

3/23/2012

Trend: Kalın Grafik Desenli Ayakkabılar / Shoes with Bold Graffic Patterns



Sol Baştan Saat Yönünde /Clockwise from top left: Miu Miu ,$595 ; Nicholas Kirkwood, $875 ; Marc Jacobs , $695; DKNY, $215 ;Brian Atwood , $580; Charlotte Olympia, $875

MODA'nın baskı treni durdurulamaz gibi görünüyor. Bu sezon baştan aşağı rock temalara, puantiyelere, çiçeklere, batik desenlere ve dijital baskılara bürünüyoruz. Ve bahar için benim en sevdiğim yenilikler arasında grafik detaylı yüksek topuklu stilettolar öne çıkıyor.

Ben bu tarz desenli ayakkabılar çok sade/basic kot görünümü ile tamamlamayı tercih ediyorum. İlk başta karışık gelen desenleri, temel ilkelere bağlı kalalarak tamamlanması gerektiğini düşünmeyin. Belki parlak renklerle kombinleyerek uyum ve zıtlıkları eşleştirebiliriz. Unutmayın, bu sezon hayal gücümüz sınır tanımıyor.  Uyumsuzluğun uyumunu deneyelim! :)
 
FASHION’S print train appears to be unstoppable. You could rock checks, dots, florals, batiks and digital prints from head to pointy toe. And among the freshest looks that I love most for this spring , are classic pumps in brashly graphic patterns.

If you are tempted,  I offer you not to assume that you  have to stick to basics like jeans or cleanly tailored pieces to complete your look. I prefer to pair them with matching or contrasting prints, patterns and bright colors. Don't forget this season there's no limit in our imagination. Then let's  try to compliance mismatches ! :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...