Menu

3/21/2012

Blog'a devam / Turned back to blog again :) "Lana Del Rey- Blue Jeans"

Biliyorum uzunca bir süredir bloga ara verdim. Fakat burada değildim. Tabiki ikinci şehrim Atina'daydım.:) Şimdi hızlıca bir giriş yapmanın vakti geldi. Bu arada Atina ile ilgili ayrıca bir post yapacağım, merak etmeyin! :)

Haftanın ilk bloguna şu sıralar  favorim olan Lana Del Rey'in son yeni klibi Blue Jeans ile başlıyalım :) Ben klibi çok begendim. Lana Del Rey'in sualtı efekti bence klibi çok etkiliyici yapmış. Herzaman olduğu gibi klipte retro havaları hissediyoruz. Bu arada klipteki vintage-retro beyaz mayoya da bayıldım. :)

I know I'm not writing for days, but I have good excuse :) For to sure,I was in my second city,"Athens" again.:) I will tell about Athens in future, don't worry :)

And now let's begin fastly, and enter the week by posting with my recently favorite singer "Lana Del Rey's- Blue Jean". In my view, I really loved the underwater effect that used in the new video clip. Again retro background similar to her previous singles,had highly felt in  this clip. Between I truly liked the white swimwear of the girl :)


2 yorum:

  1. ben o mayoyu nereden bulabilirim?

    YanıtlaSil
  2. Video'yu ilk seyrettigimde bende kucuk capli bir arastirma yapmistim. Ama ne yazikki videdaki mayo klibe ozel Lana Del rey icin tasarlanmis. Bu sene retro vintage stilde mayolar cok moda, bircok tasarimci calismis. Tabi fiyatlar markaya gore far ediyor. D&G nin bu tip tek parca mayolar var bu sene ama fiyatlar hayli yuksek. Daha once 2012 mayo trendleriyle ilgili bir yazi yazmistim,(http://www.jesspaws.blogspot.gr/2012/05/trend-summers-best-swim.html) ordaki markalari istersen internet chech et.veya sana net-a porter.com ve asos.com sitelerini onerebilecegim. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...